Over A&M ICT Beheer

A&M ICT Beheer levert en onderhoudt computers, servers, netwerkapparatuur en systeembeheer en doet dit al meer dan twintig jaar. We verstaan ons vak en werken kundig, snel, praktisch en 24/7.

A&M is altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van ICT. Deze kennis delen we graag met onze klanten. We leveren online preventief onderhoud door middel van het 24×7 monitoren (bewaken) van uw servers en computers. Hierdoor kunnen we actie ondernemen voordat er problemen optreden.

Telefonie via Internet (VoIP), On-line backup, Netwerk Security, Web hosting, Internet toegang (ADSL VDSL Glasvezel). Documenten in de Cloud met Secure File Sync (Cloud-drive). Ook in Jip en Janneke taal. Dit alles doen we full service tegen een laag tarief.

Al twintig jaar dé fulltime systeembeheerder voor een parttime prijs.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Yannick Manirambona IT support medewerker
Raya Delis Helpdesk Coördinator
Bert Hoogschagen Directie

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden