Over A&M ICT Beheer

A&M ICT Beheer levert en onderhoudt computers, servers, netwerkapparatuur en systeembeheer en doet dit al meer dan twintig jaar. We verstaan ons vak en werken kundig, snel, praktisch en 24/7.

A&M is altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van ICT. Deze kennis delen we graag met onze klanten. We leveren online preventief onderhoud door middel van het 24×7 monitoren (bewaken) van uw servers en computers. Hierdoor kunnen we actie ondernemen voordat er problemen optreden.

Telefonie via Internet (VoIP), On-line backup, Netwerk Security, Web hosting, Internet toegang (ADSL VDSL Glasvezel). Documenten in de Cloud met Secure File Sync (Cloud-drive). Ook in Jip en Janneke taal. Dit alles doen we full service tegen een laag tarief.

Al twintig jaar dé fulltime systeembeheerder voor een parttime prijs.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Raya Delis Helpdesk Coördinator
Bert Hoogschagen Directie

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden