Over Alembo BV

Alembo is gespecialiseerd in het op afstand uitvoeren van ondersteunende- en administratieve processen voor anderen. Hiermee krijgen onze klanten een hoge flexibiliteit bij significant lagere kosten. Sinds 2005 zijn wij uitgegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van Nederlandstalige front- en midoffice werkzaamheden. Met een klein team in Nederland en een operationeel team van circa 350 werknemers in Suriname bedienen wij onze klanten in Nederland en België.
Voorbeelden van ondersteunende diensten zijn:

– Klantenservice ondersteuning via Call Center; WebChat, Mail; Whatspp;

– Orders- en mutaties  verwerking voor E-Commerce/Telco’s/Energie/Verzekeraars in Nederland en België

– AccountsPayable, ontvangen, en verifiëren van leveranciers facturen, plaatsen op juiste journaalposten, bij akkoord klaar leggen voor betaling. Geen akkoord, dan contact met leverancier en corrigeren

– Ondersteuning in opstellen WebContent, en webservices

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden