Over Adviesbureau S. Mooij

Adviesbureau S Mooij biedt oplossingen op maat voor organisaties en bedrijven die werken aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaam Ondernemen. Bijvoorbeeld met van behulp van de CO2-Prestatieladder of de ISO14001.

Omdat ieder bedrijf uniek is, vereist elk project een oplossing op maat. Dat is waarin Adviesbureau S Mooij is gespecialiseerd. De projecten worden zorgvuldig geanalyseerd om zo tot de best mogelijke stappen te komen waarbij alle opties worden benut. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het werken binnen de mogelijkheden, maar buiten de gevestigde kaders.

Wilt u meer weten over hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op: info@smooijadvies.nl / 06-22291904

Of bezoek onze website:

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden