Over Aannemersbedrijf R. en H. Beers

Aannemersbedrijf R&H Beers bestaat sinds 1903 en is gevestigd aan de Middenweg 494 te Heerhugowaard. Inmiddels staat de vierde generatie Beers aan het hoofd van het bedrijf. R&H Beers staat bekend om een breed scala aan werkzaamheden voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

De afgelopen decennia heeft R&H Beers een goede naamsbekendheid opgebouwd dankzij de bouw van bedrijfspanden, dak- en gevelbeplating, koel- en vriescellen en betonwerkzaamheden.

Contactpersoon

Ronald en Harry Beers

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden