30 september

Aankondiging werkzaamheden N242

Het asfalt van de N242 is aan vervanging toe. In de weekenden van 22 oktober en 5 november 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan de N242 tussen het AZ Stadion in Alkmaar tot en met bedrijventerrein De Overtoom in Heerhugowaard.

Gedurende deze twee weekenden is de N242 deels afgesloten. Dit heeft invloed op de bereikbaarheid van de aangrenzende bedrijven.

Weekend 1, 22 oktober-25 oktober

De rijrichting Alkmaar – Heerhugowaard is afgesloten vanaf het AZ stadion tot de Overtoom. Verkeer wordt omgeleid via de A9, Smaragdweg en Westdijk.

Weekend 2, 5 november-8 november

De rijrichting Heerhugowaard – Alkmaar is afgesloten tussen de Overtoom en het AZ stadion. Verkeer wordt omgeleid via de N508.

Vorige week zijn de bedrijven direct geïnformeerd door middel van een brief.
Deze brief kun je hier vinden. Hier staan ook contactgegevens in voor vragen of opmerkingen.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden