30 september

Aankondiging werkzaamheden N242

Het asfalt van de N242 is aan vervanging toe. In de weekenden van 22 oktober en 5 november 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan de N242 tussen het AZ Stadion in Alkmaar tot en met bedrijventerrein De Overtoom in Heerhugowaard.

Gedurende deze twee weekenden is de N242 deels afgesloten. Dit heeft invloed op de bereikbaarheid van de aangrenzende bedrijven.

Weekend 1, 22 oktober-25 oktober

De rijrichting Alkmaar – Heerhugowaard is afgesloten vanaf het AZ stadion tot de Overtoom. Verkeer wordt omgeleid via de A9, Smaragdweg en Westdijk.

Weekend 2, 5 november-8 november

De rijrichting Heerhugowaard – Alkmaar is afgesloten tussen de Overtoom en het AZ stadion. Verkeer wordt omgeleid via de N508.

Vorige week zijn de bedrijven direct geïnformeerd door middel van een brief.
Deze brief kun je hier vinden. Hier staan ook contactgegevens in voor vragen of opmerkingen.

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden