07 september

19 september evenement ‘Wij gaan voor Energieneutraal’

Energietransitie, iets dat ons allemaal aangaat, zeker nu.

Daarom heeft de jury van de NHN Business Awards dit jaar ook ervoor gekozen om de Thema Award te laten draaien om de bedrijven in de Energietransitie.

10 bedrijven gaan vanaf 1 september de halve finale in van iedere categorie.

Er is voor gekozen om de 10 halve finalisten van de Thema Award Energietransitie extra aandacht te geven.

Dit gebeurt tijdens het evenement ‘Wij gaan voor Energieneutraal’ op 19 september.

De 10 Thema Award bedrijven nemen plaats aan ronde tafels, waar per ronde 8 ondernemers uit de regio plaatsnemen om te horen wat deze bedrijven nou eigenlijk doen en om met ze te sparren.

Tijdens deze avond worden ook de finalisten van de NHN Business Awards bekend gemaakt. 

Als keynotespreker zal Bas van Abel, founder en oprichter van Fairphone ondernemers inspireren en zal Derek Groot uitleg geven over de CO2 footprint van bedrijven.

Als locatie is gekozen voor het Horizon College in Hoorn. De Thema Award bedrijven komen natuurlijk uit heel Noord-Holland Noord en dit evenement is dan ook voor alle ondernemers uit de regio vanaf het Noordzeekanaal t/m Texel.

Aanmelden kan via deze link:

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden