19 april

11 mei gespreksavond bereikbaarheid tijdens bouw Stationsgebied

Gespreksavond voor ondernemers 11 mei: Bereikbaarheid tijdens de bouw

Op woensdag 11 mei organiseert gemeente Dijk en Waard een gespreksavond over de bereikbaarheid van het gebied tijdens de herinrichting van het Stationsgebied, wat ook inhoudt dat de Zuidtangent dan langere tijd afgesloten zal zijn.

Het Stationsgebied is grofweg het gebied tussen de Zuidtangent-Westtangent-Umbriëllaan-Industriestraat. De commissie werklocaties was enkele jaren geleden al betrokken bij de eerste plannen voor het Stationsgebied. Nu deze definitievere vorm gaan krijgen, komt de gemeente graag direct in contact met de betrokkenen.

De aankomende jaren zal gewerkt worden aan de verbetering van bereikbaarheid, aantrekkelijkheid en veiligheid van het Stationsgebied. Voor het bouwen van de spooronderdoorgang is het noodzakelijk om de Zuidtangent af te sluiten. Naar verwachting zal dit voor een lange periode nodig zijn. Aangezien dit grote impact zal hebben op de bereikbaarheid van het gebied, besteedt het projectteam van de gemeente hier extra aandacht aan.

Op woensdagavond 11 mei van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de gemeente een eerste bijeenkomst op het gemeentehuis van Dijk en Waard om hierover met ondernemers in gesprek te gaan. Het betreft één van de belangrijkste verbindingen tussen Heerhugowaard en Langedijk. Mocht je meer willen weten of input willen geven dan ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar stationsgebied@dijkenwaard.nl.

Meer informatie over deze bijeenkomst en het project in het algemeen vind je op www.dijkenwaard.nl/stationsgebied

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden