11 november

10 maart 2022 Heerhugowaard On Stage beroepenfeest

Maak kennis met medewerkers van de toekomst!

Op 10 maart 2022 vindt er het Heerhugowaard On Stage beroepenfeest plaats. Tijdens deze middag maken vmbo-leerlingen uit Heerhugowaard en Langedijk kennis met allerlei beroepen. Hopelijk ook met jouw beroep. Zo maken wij hen enthousiast voor een werkzame toekomst in onze regio.

Enthousiaste beroepsbeoefenaren
De organisatie van Heerhugowaard On Stage is opzoek naar beroepsbeoefenaren. Enthousiaste personen die komen vertellen, en vragen beantwoorden over hun beroep en werkdag. Zijn de leerlingen enthousiast over jouw beroep, dan komen zij op 24 maart 2022 een ochtend of een middag meewerken. Op deze manier wakkeren wij samen de toekomstdromen van de jongeren aan, laten we zien wat onze regio aan werk te bieden heeft en zetten de leerlingen de eerste stapjes in hun zakelijk netwerk.

Toekomstige medewerkers
Het Beroepenfeest en de Doe Dag zijn niet alleen interessant voor de leerlingen. Ook voor jou als ondernemer of medewerker van een organisatie. Want je krijgt de kans om jouw beroep, branche of organisatie neer te zetten bij de werknemers van de toekomst. De mogelijkheid om hen te laten zien welke mooie bedrijven en beroepen er hier in hun eigen regio te vinden zijn. En om nu al de verbinding met hen te maken.

Bedrijfskring Heerhugowaard als partner van On Stage
Als bedrijfskring zijn wij overtuigd van de meerwaarde van Heerhugowaard On Stage. De bijdrage aan de toekomstdromen van de leerlingen en de kans om de regio Heerhugowaard als werklocatie te positioneren zijn waardevol. Wij hopen dat jullie dit als leden dit met veel plezier vertegenwoordigen op het Beroepenfeest en tijdens de Doe Dag.

Je bent erbij?
Want zo’n kans kun je niet laten lopen. Meer informatie over Heerhugowaard On Stage vind je in deze flyer. Je kunt je direct aanmelden op www.heerhugowaardonstage.nl/aanmelden.

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden