Nieuws

Werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug in de N242

Werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug in de N242

Vanaf 14 juni aanstaande vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats die verschillende vormen van hinder opleveren. Ernstige hinder is te verwachten in de zomerperiode voor 6 weken vanaf 22 juli 2017. Dan wordt alle verkeer over de Noordelijke brug geleid waar slechts twee rijstroken beschikbaar zijn, namelijk één per rijrichting.

Vanaf 3 september 2017 staat er voor één jaar een vaste verkeermaatregel gepland, namelijk een 2-2 systeem op de zuidelijke brug. In die periode wordt de oude noordelijke brug gesloopt en opnieuw opgebouwd.

Op de website zal de informatie verstrekt worden naast de andere publiekscommunicatie. Er worden advertenties geplaatst en op de DRIPS boven de weg worden de weggebruikers geadviseerd over de te nemen route. Ook zijn er op de verkeerscentrale scenario’s afgesproken om verkeer optimaal te laten doorstromen bij bepaalde situaties. We beseffen dat het werk grote impact heeft op de doorstroming immers we halen er in de zomer drie van de vijf rijstroken uit en gedurende een jaar één rijstrook van de drie in de richting naar Heerhugowaard op een wegvak dat al onder druk staat zoals u terecht schets. Met genoemde maatregelen in de communicatie informeren we de weggebruikers hun opties te bekijken en andere keuzes te maken.

Pagina delen

1 reacties op "Werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug in de N242"

{titel_bericht}

Door: Richard van den Boogaard

19 juli 2017 om 14:56 uur

Niet te bevatten dat het vervangen van een brug een jaar (!) moet duren. Als Rijkswaterstaat in een weekend (!) een complete brug kan vervangen in Weesp, waarom moet dit dan zo lang duren? https://vimeo.com/76536763

 

Reageer op "Werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug in de N242"

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Login

Borstelwerken van Dijk

 

Groothandel sinds 1980 in: bezems, borstels, kwasten, tochtstrip, Kullen borstels, Klingspor schuurmateriaal, Prax steelklemmen, wonderschoon, sponzen, Vikan, Olfa messen, Unger, Microburst,... Lees meer ›

 
Advertentie. Wilt u hier ook adverteren? Lees meer ›

Lid worden?

Ook lid worden van één van de grootste ondernemersvereniging van Noord-Holland-Noord?

Meld u nu aan
 

BKHHW Nieuws

Terugblik nieuwjaarsreceptie 2018

Terugblik nieuwjaarsreceptie 2018

22 januari 2018

Op donderdag 11 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring plaats. Dit...Lees verder ›

 
Verslag Politiek ontbijt 14 december

Verslag Politiek ontbijt 14 december

19 december 2017

Verslag Politiek ontbijt 14 december 2017 Locatie: Cool Heerhugowaard Aanwezig namens de...Lees verder ›

 
Nieuwsarchief