Nieuws

Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin

Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin

Op donderdag 16 november waren we voor onze jaarlijkse Herfstborrel te gast bij Intratuin. Deze keer een Herfstborrel in Kerstsferen en wat zou kerst zijn zonder Glühwein dus bij binnenkomst in het tuincafé werd iedereen verwelkomd met een glas warme Glühwein. Al snel werd het gezellig druk en werd er volop genetwerkt.

Ook de Gemeente Heerhugowaard was aanwezig in de vorm van Wethouder Monique Stam en adviseur bedrijven Nathalie de Groot.

Na een welkomstwoord namens de Bedrijfskring en enkele mededeling vanuit de Bedrijfskring werd de aandacht gevestigd op Margret IJdema die bij ons te gast was. Margret is Nederlands Kampioen Paratriatlon en heeft als grote droom mee te doen aan de Paralympische Spelen in Tokyo in 2020. Om haar droom te verwezenlijken zijn Sponsoren nodig waarbij sponsoring niet altijd in geld hoeft te zijn maar ook in natura kan. Hoe mooi zou het zijn als wij als ondernemers uit Heerhugowaard deze dappere atlete uit Heerhugowaard kunnen helpen deze droom te realiseren, tenslotte zijn we een Stad van Kansen. Gelukkig werd deze boodschap door diverse ondernemers begrepen en werden er al mooie contacten gelegd, ook dat is netwerken.

Als slotspreker kwam Petra Slot aan het woord. Petra is de derde generatie vanuit de familie Slot die directie voert over ‘de Groot en Slot’ maar ondanks haar familieband was het helemaal niet vanzelf sprekend dat zij de directie zou gaan voeren. Op inspirerende wijze nam zij ons mee door de geschiedenis van de Groot en Slot en vertelde waar haar toekomst en die van het bedrijf samensmolten.

Na al deze woorden was het weer volop netwerken onder het genot van heerlijke hapjes en sapjes. Al met al weer een geslaagd evenement met een goede opkomst waarbij onze dank uitgaat naar Petra Slot van Intratuin voor haar gastvrijheid om ons te ontvangen.

Bekijk hier de foto's
 

Pagina delen

Geen reacties op "Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin"

Reageer op "Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin"

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Login

Kuiper & Zn Transport B.V.

 

U kunt bij ons terecht voor al uw behoeften in; - (Geconditioneerd) transport - Internationale expeditie - Opslag en overslag - Maatwerk oplossingen Lees meer ›

 
Advertentie. Wilt u hier ook adverteren? Lees meer ›

Lid worden?

Ook lid worden van één van de grootste ondernemersvereniging van Noord-Holland-Noord?

Meld u nu aan
 

BKHHW Nieuws

Terugblik nieuwjaarsreceptie 2018

Terugblik nieuwjaarsreceptie 2018

22 januari 2018

Op donderdag 11 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring plaats. Dit...Lees verder ›

 
Verslag Politiek ontbijt 14 december

Verslag Politiek ontbijt 14 december

19 december 2017

Verslag Politiek ontbijt 14 december 2017 Locatie: Cool Heerhugowaard Aanwezig namens de...Lees verder ›

 
Nieuwsarchief