Nieuws

Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin

Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin

Op donderdag 16 november waren we voor onze jaarlijkse Herfstborrel te gast bij Intratuin. Deze keer een Herfstborrel in Kerstsferen en wat zou kerst zijn zonder Glühwein dus bij binnenkomst in het tuincafé werd iedereen verwelkomd met een glas warme Glühwein. Al snel werd het gezellig druk en werd er volop genetwerkt.

Ook de Gemeente Heerhugowaard was aanwezig in de vorm van Wethouder Monique Stam en adviseur bedrijven Nathalie de Groot.

Na een welkomstwoord namens de Bedrijfskring en enkele mededeling vanuit de Bedrijfskring werd de aandacht gevestigd op Margret IJdema die bij ons te gast was. Margret is Nederlands Kampioen Paratriatlon en heeft als grote droom mee te doen aan de Paralympische Spelen in Tokyo in 2020. Om haar droom te verwezenlijken zijn Sponsoren nodig waarbij sponsoring niet altijd in geld hoeft te zijn maar ook in natura kan. Hoe mooi zou het zijn als wij als ondernemers uit Heerhugowaard deze dappere atlete uit Heerhugowaard kunnen helpen deze droom te realiseren, tenslotte zijn we een Stad van Kansen. Gelukkig werd deze boodschap door diverse ondernemers begrepen en werden er al mooie contacten gelegd, ook dat is netwerken.

Als slotspreker kwam Petra Slot aan het woord. Petra is de derde generatie vanuit de familie Slot die directie voert over ‘de Groot en Slot’ maar ondanks haar familieband was het helemaal niet vanzelf sprekend dat zij de directie zou gaan voeren. Op inspirerende wijze nam zij ons mee door de geschiedenis van de Groot en Slot en vertelde waar haar toekomst en die van het bedrijf samensmolten.

Na al deze woorden was het weer volop netwerken onder het genot van heerlijke hapjes en sapjes. Al met al weer een geslaagd evenement met een goede opkomst waarbij onze dank uitgaat naar Petra Slot van Intratuin voor haar gastvrijheid om ons te ontvangen.

Bekijk hier de foto's
 

Pagina delen

Geen reacties op "Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin"

Reageer op "Terugblik Herfstborrel 2017 | Intratuin"

Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Login

Veboma

 

Veboma verzorgt onderstaande diensten: • ontwikkelen bouwprojecten; • verbinden kapitaal met projecten; • projectmanagement; • directievoering en toezicht; • bestekken en technische... Lees meer ›

 
Advertentie. Wilt u hier ook adverteren? Lees meer ›

Lid worden?

Ook lid worden van één van de grootste ondernemersvereniging van Noord-Holland-Noord?

Meld u nu aan
 

BKHHW Nieuws

Heerhugowaard maakt werk door verbinding

Heerhugowaard maakt werk door verbinding

13 december 2018

Op 11 december ondertekenden voorzitter Patricia Surendonk van de Bedrijfskring Heerhugowaard,...Lees verder ›

 
Terugblik lunch werkgevers en politiek

Terugblik lunch werkgevers en politiek

22 juni 2018

    Beste heerhugowaardse ondernemer,   Op 14 juni jl organiseerde de Bedrijfskring...Lees verder ›

 
Nieuwsarchief
 

Activiteiten

Bedrijfsbezoek PepsiCo Broek op Langedijk (de chips fabriek)

Bedrijfsbezoek PepsiCo Broek op Langedijk (de chips fabriek)

07 februari 2019

Neem een kijkje achter de schermen en ervaar hoe een pieper binnen 60 minuten in een zak chips...Lees verder ›

 
Alle activiteiten