Over ons

Commissies

Over ons

De Bedrijfskring kent een aantal commissies, die de betreffende belangen bij de diverse overheidsinstanties en de ons omringende belangenverenigingen behartigen.

Zo is er de commissie Bedrijventerreinen. Deze commissie komt periodiek bij elkaar en heeft alle infrastructurele projecten en de ontwikkelingen van de diverse bedrijfsterreinen in portefeuille. De commissie bestaat uit betrokken leden van de Bedrijfskring die invloed proberen uit te oefenen op de diverse overheden om de zaken zo goed mogelijk te regelen voor alle Heerhugowaardse ondernemers en hun personeel. Het betreft veelal projecten die op lange termijn spelen. De commissie Bedrijventerreinen bestaat uit Timon Pouwels (voorzitter) en Maaikel van Velzen, Remco Koper, Geert Kuiper, Nathalie de Groot (gemeente HHW) en Hans Eskens.

De Evenementencommissie is verantwoordelijk voor de activiteiten. De afgelopen jaren zijn er succesvolle evenementen georganiseerd zoals de Ladies Day en het golftoernooi. De verschillende bedrijfspresentaties (gluren bij de buren) zijn altijd enthousiast bezocht. Voor het komende jaar is een nieuwe invulling gegeven aan samenstelling in het evenementenpakket. Zo ligt de nadruk in 2014 op samenwerken en kennis delen. In de evenementenlijst kunt u zien en uw deelname doorgeven. De evenementencommissie bestaat uit Richard Broer (bestuurslid), Krista Boots, Joost Baljé, Siska Koper en Astrid Lof.

LEVENSGENIETERS.BV

 

Evenementen , Incentives voor groepen van 10 tot 1000 , Culinaire en Bourgondische Events, Entertainment ,Congressen in binnen en buitenland . Sportevenementen WK-EK -Voetbal/Hockey Lees meer ›

 
Advertentie. Wilt u hier ook adverteren? Lees meer ›

Lid worden?

Ook lid worden van één van de grootste ondernemersvereniging van Noord-Holland-Noord?

Meld u nu aan
 

BKHHW Nieuws

Terugblik lunch werkgevers en politiek

Terugblik lunch werkgevers en politiek

22 juni 2018

    Beste heerhugowaardse ondernemer,   Op 14 juni jl organiseerde de Bedrijfskring...Lees verder ›

 
2  Vacatures: Bestuursleden gezocht voor de Bedrijfskring Heerhugowaard

2 Vacatures: Bestuursleden gezocht voor de Bedrijfskring Heerhugowaard

29 maart 2018

Vanwege het aflopen van het tweede bestuurstermijn van een aantal van onze Bedrijfskring...Lees verder ›

 
Nieuwsarchief
 

Activiteiten

Nieuwjaarsreceptie 2019

Nieuwjaarsreceptie 2019

10 januari 2019

Het huidige jaar is nog niet afgesloten maar de voorbereidingen voor de traditionele...Lees verder ›

 
Alle activiteiten