Over ons

Commissies

Over ons

De Bedrijfskring kent een aantal commissies, die de betreffende belangen bij de diverse overheidsinstanties en de ons omringende belangenverenigingen behartigen.

Zo is er de commissie Bedrijventerreinen. Deze commissie komt periodiek bij elkaar en heeft alle infrastructurele projecten en de ontwikkelingen van de diverse bedrijfsterreinen in portefeuille. De commissie bestaat uit betrokken leden van de Bedrijfskring die invloed proberen uit te oefenen op de diverse overheden om de zaken zo goed mogelijk te regelen voor alle Heerhugowaardse ondernemers en hun personeel. Het betreft veelal projecten die op lange termijn spelen. De commissie Bedrijventerreinen bestaat uit Timon Pouwels (voorzitter) en Maaikel van Velzen, Remco Koper, Geert Kuiper, Nathalie de Groot (gemeente HHW) en Hans Eskens.

De Evenementencommissie is verantwoordelijk voor de activiteiten. De afgelopen jaren zijn er succesvolle evenementen georganiseerd zoals de Ladies Day en het golftoernooi. De verschillende bedrijfspresentaties (gluren bij de buren) zijn altijd enthousiast bezocht. Voor het komende jaar is een nieuwe invulling gegeven aan samenstelling in het evenementenpakket. Zo ligt de nadruk in 2014 op samenwerken en kennis delen. In de evenementenlijst kunt u zien en uw deelname doorgeven. De evenementencommissie bestaat uit Richard Broer (bestuurslid), Krista Boots, Joost Baljé, Siska Koper en Astrid Lof.

Webdesign Heerhugowaard

 

Wij zijn een webdesignbureau in Heerhugowaard. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites in wordpress en zoekmachine optimalisatie. Voor meer info over onze diensten en over ons... Lees meer ›

 
Advertentie. Wilt u hier ook adverteren? Lees meer ›

Lid worden?

Ook lid worden van één van de grootste ondernemersvereniging van Noord-Holland-Noord?

Meld u nu aan
 

BKHHW Nieuws

Terugblik nieuwjaarsreceptie 2018

Terugblik nieuwjaarsreceptie 2018

22 januari 2018

Op donderdag 11 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring plaats. Dit...Lees verder ›

 
Verslag Politiek ontbijt 14 december

Verslag Politiek ontbijt 14 december

19 december 2017

Verslag Politiek ontbijt 14 december 2017 Locatie: Cool Heerhugowaard Aanwezig namens de...Lees verder ›

 
Nieuwsarchief